Продавець ТОВ "Смакосвіт" Український виробник! розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
219 відгуків
ВІДГУКИ ПРО ТОВАР І МАГАЗИН ПОКРАЩАТЬ СЕРВІС В УКРАЇНІ!Залишити відгук
+380 (67) 563-69-99
+380 (50) 362-13-09
+380 (67) 580-69-99
ТОВ "Смакосвіт" Український виробник!

Покращувачі для хлібних виробів

Сучасні покращувачі хліба — це спеціальні комплексні добавки, що вносяться в борошно або тісто для
                  підвищення якості хліба та регулювання технологічного процесу.

ЗАСТОСУНОК НАСЛІДУ сприяє:

  •  гарантії стабільної якості хлібобулочних виробів із борошна з низькими хлібопекарними властивостями;
  • застосуванню прискорених технологій приготування хліба (без бродіння або з нетривалим відліком);
  •  

  • швидкому зміні асортименту продукції, що випускається;

  • покращенню зовнішнього вигляду, смаку та продовженню термінів зберігання

  • зниження залежності кінцевого результату від відхилень як борошна, додаткової сировини та параметрів технологічного процесу;

  • економії:

  •         скорочення часу приготування тіста і як наслідок — скрині пральної плати та витрат на електроенергію;

  •            скороченню виробничих площ;

  •              покращенню якості, збільшенню обсягу виробів — підвищенню ціни.

в виде галереив виде списка

Три типи поліпшувачів Смакофікс Хліб, Смакофіікс Сдоба, Смакофікс Круасан рекомендовано використовувати для поліпшення зовнішнього вигляду продукту, збільшення термінів зберігання і виходу готової продукції всіх сортів хліба, батонів, здобних виробів.  Дозування від 1% до 3% залежно від якості борошна та інших чинників, які ми враховуємо за рекомендації вищезгаданих поліпшувачів для вашого підприємства.

КЛАСІФІКАЦІЯ трактувачА:

      ФАКТИТЕЛІ ОКСИСЛИВОГО ДІЇ

Застосовуються для борошна із зайвою розтяжною клейковиною. Вони застосовуються для пришвидшення дозрівання й вибілювання борошна.

      ФАКТИТЕЛІ ВОССТОВАНОГО ДІЇ

Збільшують розтяжність клейковини, знижують її пружність, прискорюють дозрівання тіста, покращують якість хліба. З додаванням таких покращувачів випічка стає еластичнішою, підвищується її пористість і об'єм. Поверхня хліба не має тріщин і розривів.

Ефективність покращень підвищується за допомогою технологічних прийомів, спрямованих на стабілізацію процесу.

Важливим у використанні покращень є застосування сучасного обладнання.

Так, наприклад, найбільший ефект застосування поліпшувача під час замішування тіста на двошвидкісному тістомасі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner