Покращувачі для хлібних виробів
підвищення якості хліба та регулювання технологічного процесу.
ЗАСТОСУНОК НАСЛІДУ сприяє:
- гарантії стабільної якості хлібобулочних виробів із борошна з низькими хлібопекарними властивостями;
- застосуванню прискорених технологій приготування хліба (без бродіння або з нетривалим відліком);
-
-
швидкому зміні асортименту продукції, що випускається;
-
покращенню зовнішнього вигляду, смаку та продовженню термінів зберігання
-
зниження залежності кінцевого результату від відхилень як борошна, додаткової сировини та параметрів технологічного процесу;
-
економії:
-
скорочення часу приготування тіста і як наслідок — скрині пральної плати та витрат на електроенергію;
-
скороченню виробничих площ;
-
покращенню якості, збільшенню обсягу виробів — підвищенню ціни.
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Хліб Стандарт для всіх сортів хліба та листкового тіста покращення кольору кірки167 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Хліб Житній для житніх сортів хліба регулювання вологості тіста випічка201 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Універсал для багетів універсальний поліпшувач для хлібобулочних виробів120 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Здоба поліпшувач для випічки та домашнього хліба покращення структури тіста190 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Батон поліпшувач для батона нарізного та батона дорожнього поліпшувач текстури110 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Матнакаш поліпшувач для товстого лаваша покращення консистенції плоский хліб320 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Поліпшувач для тіста Смакофікс Лаваш поліпшувач для тонкого лаваша покращення пружності текстури домашній лаваш310 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Покращувач для тіста Смакофікс Бургер для пшеничних сортів хліба регулювання вологості тіста випічка195 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
Три типи поліпшувачів Смакофікс Хліб, Смакофіікс Сдоба, Смакофікс Круасан рекомендовано використовувати для поліпшення зовнішнього вигляду продукту, збільшення термінів зберігання і виходу готової продукції всіх сортів хліба, батонів, здобних виробів. Дозування від 1% до 3% залежно від якості борошна та інших чинників, які ми враховуємо за рекомендації вищезгаданих поліпшувачів для вашого підприємства.
КЛАСІФІКАЦІЯ трактувачА:
ФАКТИТЕЛІ ОКСИСЛИВОГО ДІЇ
Застосовуються для борошна із зайвою розтяжною клейковиною. Вони застосовуються для пришвидшення дозрівання й вибілювання борошна.
ФАКТИТЕЛІ ВОССТОВАНОГО ДІЇ
Збільшують розтяжність клейковини, знижують її пружність, прискорюють дозрівання тіста, покращують якість хліба. З додаванням таких покращувачів випічка стає еластичнішою, підвищується її пористість і об'єм. Поверхня хліба не має тріщин і розривів.
Ефективність покращень підвищується за допомогою технологічних прийомів, спрямованих на стабілізацію процесу.
Важливим у використанні покращень є застосування сучасного обладнання.
Так, наприклад, найбільший ефект застосування поліпшувача під час замішування тіста на двошвидкісному тістомасі.